tisdag 2 februari 2010

Vår stjärntävling-Istappen!

Ja helgen den 23-24/1 arrangerade vi vår stjärntävling, istappen igen! Det var nästan 160 anmälda åkare, men allt flöt på bra ändå! Det är mycket som ska klaffa kring en sån här tävling, några har slitit häcken av sig, ni ska ha stort tack, utan er hade det inte gått! Jättestort tack till alla klubbmedlemmar som ställt upp och varit i ishallen under dessa två dagar och hjälpt till alla insatser, stora som små är betydelsefulla! Det är roligt att se så många människor i ishallen, många var det som besökte vårt café, och det var många som berömde våra goda pajer!! Jag har inte fått in några bidrag till bloggen från tävlingen, utan jag rapporterar om resultaten för våra tävlingstjejer samt bidrar med några bilder från prisutdelningen i lördagseftermiddag. Håll till godo!
Lördag förmiddag:
I klass Ungdom C13 1, kom Anastasija Lakstigal på en 5:e plats och Elin Berner Wik kom på delad plats. I klassen Ungdom C15 2, kom Cornelia Göransson på 2:a plats och Erika Jansson på en delad plats.
Lördag eftermiddag:
I klassen Minior C4 kom Hedda Pettersson på en delad plats. I klassen Ungdom C13 2, kom Lydia Engquist på en 1:a plats! På delad plats i samma klass kom Helen Killingmo och Julia Thorslund. I klassen Minior C2 kom Jennifer Krusing på en 5:e plats och på delad plats kom Linnea Lagrange, Julia Ludena Zumbach och Minna Sayehban. I klassen Ungdom B 15 kom Joanna Stålenheim på en delad plats.

Söndag förmiddag:
I klassen Ungdom C13 3: Kom Linnea Svärd på en 2:a plats. Josefin Westlin kom på 6:e plats och på delad plats kom Linn Dynesius, Amanda Appelberg och Melissa Koyuncu.
Söndag eftermiddag:
I klassen Junior C kom Rebecka Åström på en delad plats. I klassen Junior B kom Malin Andersson på en 2:a plats!

Lars Dynesius och Tomas Krusing drar fram prispallen.

Våra duktiga tävlingstjejer!


Dom roade sig med att åka tåg innan prisutdelningen......

Och kul hade dom!!!!!!!!

Prisutdelning i Klass Minior C4.

Klass Minior C5.

Klass Ungdom C13 2. UAKK i topp!

Samma klass. Helen och Julia får sina omdömen.


Klass Minior C2

Klass Ungdom B 13.

Och sist men inte minst, klass Ungdom B 15.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar