söndag 28 februari 2010

BORLÄNGERESAN.

Lördag den 20 feb kl 05.45 samlades ett gäng förväntansfulla konståkningstjejer vid Gränby Ishall för avfärd mot Borlänge och helgens tävling. Det var 23 åkare och 5 tränare som följde med på resan. Efter att ha väntat in en glömd klänning och "morgontrött" tränare, kunde bussen börja rulla kl 06.25. Vi anlände ändå till Borlänge i god tid för att dagens första startande skulle hinna värma upp och ladda inför sina åk.

Tjejerna laddade på lite olika sätt i bussen. Några sov, några småpratade och några sjöng en egen komponerad UAKK-sång. Under tävlingsdagarna hördes flera hejaramsor och när någon UAKK-åkare skulle ta plats på isen så hördes det ordentligt i ishallen. En riktig stämningshöjare - så här borde vi ha det på varje tävling!

Resultatmässigt blev helgen riktigt lyckad med flera åkare som lyckades placera sig bra i sina klasser och dessutom många pallplaceringar. Elina och Melissa - 1:a plats, Linnea S - 2:a plats, Erika, Amanda, Julia Z och Rebecka - 3:e plats. Stort grattis till väl genomförda program!

Utöver själva tävlingen anordnades en middag för åkare och tränare på hotellet som efterföljdes av en tävling i form av ett konståkningsquiz samt lite lekar. Sedan var det dags för Melodifestival och sängen...men det var väl lite si och så med det på sina håll (har jag hört). Vi "väcktes" 7.45 av att Brandlarmet gick, så tjejerna var uppe och ute ur sina rum på nolltid! Det var bara Linda och Karin som irrade runt i korridoren och undrade varför de aldrig stängde av larmet... Som tur var brann det inte! Det var bara en annan hotellgäst som duschat med lite för varmt vatten. Tänk på det, nästa gång ni bor på hotell.

Vi återvände ganska trötta till ett minst sagt SNÖIGT Uppsala vid 19-tiden söndag 21 feb.

Ett stort tack till er föräldrar som hjälpte till med "taxi"-turer till och från ishallen i Borlänge, och
tack alla åkare och tränare för en rolig och trevlig helg!

Hoppas att vi kan göra det om det igen nästa säsong,
Kram Karin









2 kommentarer:

  1. TACK till er tränare som ställer upp och åker iväg en hel helg! Barnen lyfts lite extra av att få göra såna här saker på egen hand!/Jannica och Hedda.

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera