söndag 16 oktober 2011

Rapport från Västerås.



I lördags var det tävlingspremiär för några av UAKK´s åkare i Västerås, Västeråskampen. Elina var först ut i klassen junior A med sitt kortprogram, för närvarande på en andra plats och fortsätter med sitt långprogram idag, söndag.
Hedda gjorde sedan sin tävlingspremiär i ny svårare klass än förra året i Ungdom B13. Med endast några få missar slutade hon på en femte plats med totalpoängen 19.41.
I sista klassen för dagen ungdom B15:2 hade klubben tre åkare. Moa genomförde ett bra program och även hon med bara en större miss i sin dubbel salcow. Moa slutade på 22,97 poäng och en femte plats.
Julia premiär åkte i samma klass med nytt program till ”swing”, bra fart och fläkt men tyvärr några underroterade hopp som drog ner poängen. Slutlig poäng på 19,13 och en elfte plats.
Även Helen premiäråkte i den svårare klassen och genomförde ett bra åk trots några missar. Poängen blev 16,70 och en trettonde plats totalt.
Idag, söndag fortsätter tävlingarna med Elina i Junior A, Madicken i minior A och Filippa i minior B.
(Foto: Julia, Hedda, Moa och Helen)

På söndagen kom sen Madicken på en 7:e plats i klass MiniorA. Filippa Wesström som också tagit klivet upp och blivit B-åkare kom på en 6:e plats. Elina slutade på en andra plats även efter söndagens åk. För resultaten se http://www.konstakning.se/artikel.asp?strukturId=318

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar