söndag 28 november 2010

Eskilstuna, söndag, ur en tränares perspektiv...


,Idag startade dagen vid fem, vid sex mötte jag upp Wilma med familj för en snöig, mörk och blåsig bilfärd mot Eskilstuna, kom dock fram bra! Efter lite vila och frukost i omklädningsrummet så var det dags för Wilmas uppvärmning. Innan Wilma gjorde sitt åk kom Hedda och började värma upp. Wilma åkte bra! Så även Hedda med bara några små två-fotslandningar som snart övas bort! Så kom två nervösa miniorer som skulle göra sin första tävling, Saga och Madicken. Båda åkte bra och trivdes att ha isen alldeles själva! Kul att vi även hade med en föriddags-hejaklack i form av Malin!

,Förmiddagens prisutdelning avlöpte fint och vi fick med två pokaler hem, grattis Hedda och Madicken! Saga 6:a och Wilma på delad 7:e i respektive klasser.


Eftermiddagen startade med en toppen uppvärmning, där allt funkade! av Julia T men tyvärr med några missar i programmet, slutade på en delad 5:e plats och specialpris för en fin sittpiruett! (Jag är inte sen att hålla med!)
Så anslöt även Helen och Linnea L som båda åkte fina åk med bara några mindre missar. Helen gjorde bra försök på flera dubbelhopp och Linnea hoppadde som vanligt sina fina höga hopp samt en jättebra axel. Helen slutade på en 6:e plats och Linnea på en delad 7:e plats.
Sist men inte minst så åkte Linn ett fint program med fina piruetter och placerade sig på en 4:e plats.
Mellan åken hann tjejerna spela kort över hela golvet och Louise var hejaklack under eftermiddagen! Vid 17.30 packade vi bilen hemmåt, denna gång med Julia och en trött tränare somnade direkt hemma!
Superkul att få vara med tjejerna och se att de stöttar varandra så fint i både med och motgång och se deras sammanhållning! Supertuffa tjejer som bär upp klubbfleacarna fint! Fortsätt framåt tjejer! :) /Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar